Природата ни е в природата

Обичам живота си, блога, работата си в сферата на дигиталния маркетинг, музиката, която слушам със слушалките си, всички филми, които мога да гледам, ревютата, които ме впечатляват от подиума, списанията, които обожавам да разглеждам, бързата връзка с всичко, която ни осигурява технологията, и, по дяволите, обичам козметика :D започнали сме да обичаме много неща в “модерното” си ежедневие. И наистина оценявам това, че има толкова много хубави неща в живота ми, които имам възможност да изредя тук.

Но има още едно нещо, което обичам, но за съжаление не е толкова често част от ежедневието ни и понякога май забравяме да го оценим и да се грижим за него. И това е природата. Природата сме ние, ние сме природата, нуждаем се от нея, тя се нуждае от нас - и се нуждае от това да сме по-внимателни и да я ценим повече, както и да спрем да я унищожаваме, както, за съжаление, правим. Природата ни е в природата. И наистина се нуждаем от нея. Но някак другите неща в живота ни са започнали да я изместват. И е тъжно. И мисля, че трябва да преосмислим приоритетите си и да се върнем към корените и природата си. :)

С карантината и работата от вкъщи, с това да сме постоянно заети и да тичаме по задачи, както и забраната да пътуваме за доста дълго време…мисля и се надявам, че успяхме да осъзнаем колко много може да ни липсва природата. И не се изненадах, че по време на карантината всички започнахме да разглеждаме стари снимки от предишни пътувания и много ни липсваше възможността да пътуваме отново. Защото природата е прекрасна и наистина се нуждаем от нея.

И по този повод реших да споделя малко от любимите си природни кадри. Вече планирам нови пътешествия и искам да отделя на природата време, сега, повече от всякога. Надявам се, че скоро ще имам още много за показване и разказване.

Започвам с любимото море, където небето се среща с вълните в изумрудено синьо, а лятото е в стихията си.

А сега продължавам с цветя и красиви цъфнали растения.

После идва красотата на есента с многоцветни листа и последните лъчи на слънчево време.

Ето и още малко летни пътешествия.

Надвам се, се ви е харесал тоиз пост, посветен на природата и ще се радвам да ми споделите за своите пътешествия и ваканционни планове.

- Никол