A ROCK CHICK LIFE by Nicole blog

View Original

РОЗОВО ЗЛАТО + ЧЕРНА ДАНТЕЛА

Горещото време не може да ми попречи да облека страхотен аутфит. Открих, че широк топ е перфектното решение за летните дни, после го комбинирах с черно дантелено бюстие bralette за по-модерна и женствена визия. Това е кадифен потник с тънки презрамки от H&M в цвят розово злато, даа! цветът, които е навсякъде това лято. Аз лично много го харесвам и даже напоследък си накупих толкова неща в този цвят, че направо се чудя дали ще имам време да измисля как и кога да ги понося. :D

Потник: H&M

Бюстие: ASOS

Червила: Essence

Очна линия: Essence, L'Oréal

Пръстени: H&M, Forever 21

Тетрадка: Moleskine

А сега нека погледнем по-отблизо. Добавих малко бижута, защото просто не мога без тях, сякаш имат вълшебни способности е, правят всеки тоалет десет пъти по-хубав. Освен това се постарах да ви покажа добре цвета на потника, така че го снимах отблизо. И все пак малко по-тъмен е на живо, и мааалко по-топъл нюанс.

Металическо колие: H&M

Choker: Dollskill

Сега, да минем нататък. Тук можете да видите някои от любимите ми гримове в момента и пръстените, които нося кажи речи всеки ден. Освен това аз ползвам очна линия много често и след години изпробване на различни продукти и марки осъзнах, че любимите ми очни линии са тип писалка/маркер. Те са много лесни за ползване и се нанасят само за минута, а покритието на цвета е чудесно. Просто мразя, когато очната линия не е плътен цвят и изглежда сива или почти прозрачна, ужасно дразнещо е! Но аз успях да намеря много добри продукти. Използвам две различни очни линии в зависимост от това какъв вид искам да постигна - Essence Super Fine Eyeliner Pen за тънка прецизна линия и L'Oréal Paris Super Liner Blackbuster Eye Liner за плътна линия и смело котешко око.

Не можах да избера кое червило да сложа, понеже и трите са в подобни нюанси, и затова всичките са тук. :D Между другото, марката е Essence и и трите са в телесен цвят, защото това лято много си падам по телесни нюанси. А до тях виждате пръстените ми от H&M и Forever 21. Толкова са красиви, че не мога да спра да ги нося, а и са различни размери, така че могат да се носят в много различни комбинации.

Нещо друго, което много исках да ви покажа е тетрадката ми, защото постоянно я нося със себе си, така че на практика е част от всеки мои тоалет. :D Понеже пиша песни винаги гледам да имам нещо за писане, където да си водя бележки и да записвам идеи. Затова тази тетрадка ми е много ценна и е пълна с песни, които съвсем скоро ще чуете, понеже вече работя над дебютен албум. Така че очаквайте новини скоро. ;)

 

- Никол