последвай ме тук:

 
facebook-social-media-icon-arockchicklife

На Facebook страницата ми можеш да видиш повечето от редовните ми публикации, но също и още доста интересни въпроси, новини, цитати, размисли, както и готини публикации на други страници, които съм решила да споделя. Тук можете лесно да следите и сторита-та ми от Instagram всеки път, когато се проверявате Messenger-a, защото автоматично се споделят и във Facebook.

instagram-social-media-icon-arockchicklife

В Instagram съм най-активна и то почти 24/7: тук е мястото за live updates в сторита-та ми за това какво правя, какъв е тоалетът ми за деня, коя песен ми е любима този уикенд и още любопитни щуротии. Най-интересното според мен са допълнителните детайли за всеки нов пост, които описвам тук - кои а брандовете в поста и цялата история на снимката.

twitter-social-media-icon-arockchicklife

Twitter не е много популярен в България, но има много потребители в САЩ, откъдето са много от моите последователи заради блога ми на английски език. Това е мястото за нелепите ми punny шеги и коментарите ми за актуални trending новини за различни марки (например ZARA, ASOS, Dollskill, Dior, Fenty, Chanel и др.), както и събития (наример MTV Awards, The Oscars ), защото винаги ги следя с интерес.

bloglovin logo rectangular.png

Blogpost е много удобна платформа, където можете да следите интересни за вас теми и да преглеждате последните статии от любимите си блогове, инфлуенсъри и сайтове. Много добре организирана е и помага само за няколо минутки да видиш какво ново те очаква и да решиш какво точно ти се чете днес.

lookbook-social-media-icon-arockchicklife

Lookbook е едно от любимите ми места за модно вдъхновенеи и всъщност една от причините да започна блог. Тук се споделят цели идеи за тоалети - с всичко от обувките до най-дребния аксесоар като диадема или гривна. Всички идеи са много оригинални и тук можете да видите по щурите ми, по-рок тоалети.