Mish Mash Fest Spring Edition 2019

Съвсем наскоро се проведе едно от най-готините handmade събития за ръчно направени продукти и страхотни арт творения, а именно Mish Mash fest Spring Edition 2019, организиран за поредна година от Момичетата от града. Ивентът беше на 13 и 14 април в малкото НДК. Аз пък бях там с приятелки, да разгледам, снимам, да събирам интересни визитки - защото доста от тях наистина се оказаха много оригинални, а и да пазарувам, естествено. :D

Общ извод: беше много приятно и пролетно, имаше много интересни хора, изкуших се и си взех разни неща, но по-важното е, че освен това си харесах още около сто неща и сега имам планирани покупки за около месец-два напред.

 Ето ги някои от щандовете на феста, заедно с информация за бранда и продуктите:

Omaya

Брандът предлага нежни и деликатни ръчно направени от естествени материали бижута с флорални мотиви. Вдъхновение за него са природата и нейната красота, което виждаме ясно дори и само от името на “омайничетата” както авторката Марина нарича всички свои произведения.

handmade-jewelry-stone-design-art-flatlay

 Магазин Кьоше

Едно страхотно място за разнообразни докаративни подаръци, цветни, свежи и наистина сладурски. Всичко от винтидж до тренди и от сувенири до интересни решения за посуда и прибори.

handmade-jewelry-detail-gifts-design-art-flatlay

Nimeria shop

Продуктите на Nimeria са ръчно направени от естествени камъни, текстил кожа и други. Дизайните са ярки цветове, напомнят цветя, рисувани с акварел и са изключително нежни.

handmade-jewelry-detail-design-art-flatlay
handmade-jewelry-detail-design-art-flatlay
handmade-jewelry-detail-design-art-flatlay

24bottles & Дизайница

Фенка съм на 24bottles от много време и ми беше наистина интересно да чуя подробности за бутилките. Освен, че са със страхотен дизайн и са подходящи за дългосрочна употреба, те ни и помагат да опазим околната среда, защото цялата идея на бранда е чрез повторното използване на тези бутилки да намалим въглеродния отпечатък, като на всяка бутилка можете да видите изписано точно колко въглероден диоксид, спестявате като я избирате пред бутилка за еднократна употреба. Дизайница страхотно представя продукта като част от цялостната си концепция за устойчивост.

24-bottles-mishmashfest-handmade-shopping

Five Seasons

5seasons е проект за геометрични, пъстри и модерни бижута. Всички те са изработени по авторски оригинален дизайн, от материалите дърво и бижутерска смола.

handmade-jewelry-design-art-flatlay
handmade-jewelry-design-art-flatlay

Имаше и един прекрасен щанд, който нямам представа защо не съм успяла да снимам, но сигурно просто,  защото там бях прекалено заета да си избирам покупки. 😄 Като човек, който обича да рисува и изкуството винаги супер много ми създава положителна енергия, тук направо се чувствах вкъщи. Щандът беше на MissMeToday и имаше много страхотни принтове и илюстрации.

От MissMeToday си взех страхотния принт на снимката по-долу, а до него са и новите ми подложки за чаши от Кьоше магазин.

interior-design-art-print-roses-coasters-flatlay
interior-design-art-print-roses-coasters-flatlay

Ето ги и всички събрани красиви визитки, сега се заемам да харесвам страничките и публикациите им наред, защото са страхотни. 😊🌸👍🏻 

art-handmade-business-cards-flatlay

Надявам след толкова снимки вече да сте си набелязали покупки и да сте се нахъсали да посетите следващите подобни ивенти, защото наистина си заслужават. :)

- Никол