ВРЕМЕ Е ЗА ЧЕРВИЛА...💋

Кой не обича да си купува нови червила? 1, 2 или 5, които не ти трябват наистина и вече имаш съвсем подобни като цвят, но толкова ти харесват и просто трябва да ги вземеш. 😄🙋🏼 Да обаче, когато се приготвяш за някъде сутрин, винаги стигаш до "Оооооофф и кое да сложа сегаа? Едното не ми отива на дрехите, а сладкото мате няма да стои добре на напукани устни...Ааа!!" нали?

Ами, аз намерих решение на този проблем. Оказва се, че всичко необходимо е просто да имаш 4 основни червила. Разбира се, можеш да си купиш колкото още искаш, но тези 4 ще ти спасят кожата, когато бързаш и нямаш време много да избираш, и освен това с тях ще си винаги сигурна, че правиш правилния избор.

Затова реших да ви представя полезен наръчник за избиране на 4 основни червила, които ти трябват за оцеляване във всякакви различни ситуации.

П.С. Моито любими червила са от Essence, но съм сигурна, че всяка марка има свои алтернативи. Освен това се оказа, че някои от показаните от мен червила в момента не са в наличност и не мога да сложа линкове към сайта на фирмата, съжалявам.

Copy of 5.jpg
Copy of 16343845_1291855060879576_25188803_n.jpg

#1 Най-добрият приятел на твоите устни

Какво е това? Добрият стар телесен цвят хидратиращо червило. Избери нюанс, които да подхожда на естествения цвят на устните ти и внимавай да не се спреш на матиращо червило, защото ти трябва хидратиращо, което да подхранва и поддържа устните ти меки.Веднъж като се сдобиеш с него, можеш да го носиш в чантата си и да ти е под ръка 24/7, а най-хубавото е, че дори можеш да се червиш без огледало, защото цветът не се различава много от естествения. 

Кога да го носиш? Подходящо е за всякакъв случай, наистина. Зима е и устните ти се нуждаят от хидратиране? Супер! Прекалено горещо е и по-тъмен цвят би се разтекъл и размазал лесно? Супер!Това е отличен избор за моменти, когато си в движение или по задачи цял ден или когато просто искаш да не прекаляваш с грима и да си с естествен вид, дори гримирана. Същото червило обаче, страхотно се съчетава с опушен грим, защото пък балансира силния цвят и прави визията завършена.

#2 Кралица на мат цвета.

Какво е това? Класическа любима за Инстаграм тенденция. Знам, знам. Независимо дали избереш течно или обикновено червило, то ще направи грима ти днес готов за селфита. Най-добре е да се спреш на кафяв нюанс, 3 или 4 тона по-тъмен от естествения цвят на устните ти, защото той ще постави акцент върху устните.

Кога да го носиш? Най-добрият избор за снимки! както вече казах, но и стои супер за всяко излизане, защото придава малко по-елегантен вид и така допълва всеки аутфит. За най-добри резултати, комбинирайте с грим котешко око.

#3 Течното червило.

Какво е това? Течно, с приятна текстура и страхотен аромат, често на някой любим плод. Можеш да проявиш креативност и да избереш от големия брой налични гланцове и хидратиращи течни червила. Има и такива със или без брокат. Червила с цвят или само прозрачни гланцове. Каквото ти хрумне! Има само едно правило - избери това, което те прави щастлива и готова за целувки.

Кога да го носиш? КОГАТО СИ ИСКАШ! :) (Сигурно не си личи, че ужасно обичам гланцове. :D)

#4 Щурият цвят.

Какво е това? Всяко момиче си има един любим щур цвят червило. За Taylor Swift това е червеното, за Emma Watson - малиновото. Просто избери своя и готово. Има няколко трика, които могат да ти помогнат да избереш най-подходящият за тен цвят спрямо тена, цвета на косата и очите ти и т.н. Може да напиша цяла статия на тази тема ако ви е интересно, така че пишете ми дали искате в коментарите!

Кога да го носите? Всеки път, когато се чувстваш щуро и искаш да изпробваш нещо ново и цветно с визията си, когато аутфита ти е много семпъл и искаш да добавиш малко цвят и т.н. Аз пък, когато нося ярък цвят червило, обичам да го съчетавам с цвета на лака си за нокти или някакъв аксесоар.

Това е, вече имате 4-те основни червила. Готови сте да покорите света! 💋

- Никол