Идеи за коледен подарък в последния момент - за него, за нея, за приятели/семейство

Здравейте, готови ли сте за празниците? Украсено ли е навсякъде с празнични светлини? Цялата къща мирише ли на канела? Започнахте ли маратона с филма “Сам вкъщи
? :D

FullSizeRender.jpg

1. Мечтите се сбъдват

...особено ако малко им помогнеш. Това са категорията с най-любимите за мен идеи за подаръци, защото винаги са уникални, лесно ти хрумват, а в същото време почти няма шанс да сбъркаш нещо. Перфектни, казвам ви. Но са подходящи само в случай, че даденият получател на подаръка е избрал да ви сподели нещо, за което си мечтае, дори мъничко. Работата е там, че 100% имате поне един близък човек/роднина, който отдавна си мечтае например да посети Франция, или да си вземе куче или да се гмурка и т.н. Този човек ви е сподели мечтата си, но така и не е успял да намери време, да събере кураж или пари и да сбъдне тази своя мечта. И сега е ваш ред да го направите. И със сигурност ще накарате подаръко-получателят да се почувства много щастлив и развълнуват, а и ще се превърнете в част от един много хубав спомен в живота му.

 

2. Билет за нещо

Едно от нещата ,за които най-трудно се навиваме да отделим от бюджета си, всъщност са изживяванията. Да, те са страхотни и запомнящи с, но понеже не са материални и не можем да ги докоснем, се чувстваме малко сякаш даваме пари на вятъра. Затовааа това, което ви предлагам, е да подарите билет. Може да бъде болет за каквото и да е - независимо дали е за самолет, за посещение на спа хотел, концерт или увеселителен парк - всички тези идеи са много готини.

FullSizeRender.jpg

3. Домашно направеното е най-добре направено

Тази идея е подходяща ако имате някакъв талант, но идеята е наситина свежа. Може би рисувате добре, или правите колажи, пеете или нещо друго. Тогава положете малко усилия и създайте сами персонален ръчно изработен подарък - нарисувайте картичка (както, например, правя аз тази година - реших да добавя по една картичка към всекиподарък) или картина, или напишете на някого песен. Може да звучи простично, но често именно тези са най-ценните за нас подаръци, защото са много лични и показват, че сме важни за човека, който ги подарява. в крайна сметка, Коледа е, за да радваме на хората около нас, а не просто да купуваме разни неща.

4. Лакомства & giftcards

Знам, че може би звучи малко смешно, но съм изпробвала този подхоя вече няколко пъти и винаги действаше безотказно. зНаете, че за някои хора сякаш нито един подарък не е подходящ, не обичат изненадите и никога не сте сигурни дали наистина ахресват това, което им подарявате. Тогава какво да им подарите? Как да ги зарадвате? За щастие, едно универсално нещо, на което всички се наслаждаваме по време на празниците е хубавата храна. Затова моята идея за подарък с гарантиран успех е именно да им вземете подаръчна карта giftcard с дадена сума пари, и да я комбинирате с различни готини лакомства. Една такава карта е деликатен начин да кажете на някого едновременно “Не знам какво да ти подаря” и “Искам от мен да получиш нещо, което много ти харесва”. Освен това мисля, че най-добарака комбинация би се получила като добавите някакви сладки лакомства, или разбира се, веган сладки лакомства. Винаги знаете какво обичат да ядат близките ви хора и ще бъде лесно да подбберете подходящи бранодве и храни. Да допълня, че можете да се спрете на някакъв скъп ботиков шоколад ако искате да добавите малко шик на подаръка си.

Благодаря ви, че прочетохте статията и се надявам, че ви е била полезна в голямо избиране на подаръци!

Весели празници! <3

- Никол