Направи си сам: декорация от цитати и снимки

Здравейте! <3 Днес ще ви разкажа за няколко сладки идеи за декорация на дома, които планирам от доста време (както видяхте десетина пъти в Instagram-а ми :D @arockchicklife) и много се радвам най-накрая да ви ги покажа. Да започнем с това, че много обичам вдъхновяващи и мотивиращи цитати, защото винаги можем да научим много от тях. Така че всеки път щом попадна на нов готин цитат, обикновено го запазвам на компютъра или в Pinterest-а си, но скоро след това забравям за тези цитатати и не ги препрочитам често. Исках да направя промяна и да се погрижа да не забравям полезните уроци, които съм научила.

Така ми дойде идеята, че трябва да опитам да ги използвам като декорация вкъщи. Процесът включваше много мислене по готина идея, избиране на кои любими цитати да използвам и псоле принтирането им.

diy art quote quotes photo collage deco decor decoration inspo inspiration arockchicklife
diy art quote quotes photo collage deco decor decoration marble inspo inspiration arockchicklife
diy art quote quotes photo collage deco decor decoration marble rose roses inspo inspiration arockchicklife

Идеята, която сработи за мен, беше да подредя цитатите върху едната врата на гардероба си. Белия цвят на картинките чудесно контрастира на дървото, а и гардероба ми е горе долу в центъра на стаята и така поглеждам цитатите често, за да черпя вдъхновение.

diy art workspace quote quotes photo collage deco decor decoration inspiration jewelry accessories arockchicklife
Колиета: H&amp;M, Dollskill, Amazon  Принтирани снимки: Tumblr &amp; Pinterest

Колиета: H&M, Dollskill, Amazon

Принтирани снимки: Tumblr & Pinterest

Псоле изведнъж осъзнах, че една идея не ми стига :D Имаше толкова много други неща, които ми хрумнаха, а каринките ми свършиха и не можах да ги изпробвам. Така че принтирах още картинки и пробвах още идеи.

Това са две от най-хубавите, надявам се да ви харесат. :)

 

#1 Готина декорация за бюро/работен кът

Работното място вкъщи вероятно е най-подходящо за вдъхновяващи цитати и картинки. Прекарвате много от времето си там, а и точно когато работи човек се нуждае от вдъхновение. Ако имате дъска, решетка или някакво табло, мове да подредите картинките заедно с другите си неща там като бележки, списъци със задачи и т.н. Ако пък нямате, може да използжате просто стената и да залепите или окачите красивите картинки по нея. Ще имате вдъхновение по всяко време, а и кътчето ви за работа ще е супер за снимки ;)

Парфюми: Versace, Nine West  Часовник: Marc Jacobs  Лаптоп: Dell  Пръстени: H&amp;M  Тефтери: Moleksine  Обеци: Tally Weijl  Лак за нокти: Golden Rose  Принтирани картинки: Tumblr &amp; Pinterest

Парфюми: Versace, Nine West

Часовник: Marc Jacobs

Лаптоп: Dell

Пръстени: H&M

Тефтери: Moleksine

Обеци: Tally Weijl

Лак за нокти: Golden Rose

Принтирани картинки: Tumblr & Pinterest

#2 Твоя собствена арт стена

Винаги съм харесвала много идеята за арт декорация/колаж за стена, където можеш да си направиш интересна форма, използвайки картинки. Сладко е и създава настроение в цялата стая. Освен това можете да подредите картинките както решите и имате възможност да проявите креативност. Можете например да изберете няколко ключови цвята и да създадете някаква форма, както аз направих, или да опитате да създадете ефект с цветовете или наистина каквото друго ви хрумне.

diy art heart photo collage wall deco decor decoration inspo inspiration arockchicklife
diy art heart photo collage wall deco decor decoration inspo inspiration arockchicklife
Принтирани картинки: Tumblr &amp; Pinterest, всички права запазени на собствениците на снимките  Марки, които виждам тук, са Starbucks, Cadillac, Valfre

Принтирани картинки: Tumblr & Pinterest, всички права запазени на собствениците на снимките

Марки, които виждам тук, са Starbucks, Cadillac, Valfre

Благодаря ви много, че прочетохте статията и ще се радвам да ми разкажете ако решите да пробвате някоя от идеите. Бяха доста лесни за правене и много забавни, така че силно ви ги препоръчвам.

А вие какви "направи си сам" идеи пробвахте скоро?

 

- Никол