ИГРАЛЕН ФИЛМ "КРАСАВИЦАТА И ЗВЯРА" 2017 Г.

Гледах филма миналата седмица и направо нямах търпение да споделя впечатленията си. Обичам анимацията на Disney откакто бях на 4 и за мен беше голяма новина, когато разбрах, че ще се прави и игрален филм. И сега щом той излезе по кината, бях от първите на опашката пред киното :D и бях много любопитна. Въоръжена с любимият начос със сирене, бях готова да гледам. И разбира се, се постарах да документирам цялото изживяване за блога. Добавих тук (по-горе) и трейлъра за тези които не са го гледали или просто им е приятно да го гледат отново и отново (както е с мен) :)

Copy of unnamed-file.jpg
Copy of 1.jpg
Copy of bnal0562-copy.jpg

Впечатленията ми:

За начало, много харесах филма. Ефектите, синематографията и това как почти всички сцени са идентични с тези в анимационната версия от 1991г. Прекрасно!

Второ, но не и по-важност, балната зала наистина е всичко, за което човек може да мечтае, та даже и повече хаха. <3

И трето, трябва да кажа, че все пак нещо ми липсваше и това бяха зъбите/бивни на звяра от анимационния филм, защото според мен те са част от образа му. В игралния филм те изглеждат малко различно, но не е голяма работа. Филмът беше страхотен и бих го гледала още хиляда пъти, както съм гледала анимацията като малка.

А вие гледахте ли филма? Ще се радвам да чуя мнението ви, така че пишете ми в коментарите по-долу. :)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

- Никол