КАКВО ДА СЛОЖИМ В МАЛКА ЛЯТНА ЧАНТИЧКА

palm tree travel vacation blue sky bag essentials blog
shore rocks sea travel vacation blue sky bag essentials blog
Черен потник & Дънкови панталонки: HM  Сандали: Megias  Пръстени: Orsay

Черен потник & Дънкови панталонки: HM

Сандали: Megias

Пръстени: Orsay

Официално е сезонът на ваканциите! Feed-довете и историите в Instagram са пълни със снимки от Миконос и Ибиза (както Марианна спомена вчера). Значи е и най-подходящото време за носене на удобна малка супер Instagrammable чантичка нали?

Скоро бях на почивка и успешно изкарах цялото пътуване, носейки само една малка чантичка през рамо.л И това беше направо сбъдната мечта, защото горещото време и буйната ми грива не се разбират много добре с чантите и техните дръжки. Но пък, когато минеш на малка чантичка, в началото е доста трудно за свикване. Неудобно е, защото не можеш да вземеш със себе си всичко, което си свикнала да носиш винаги, за да ти е под ръка. И винаги накрая ще ти потрябва нещо, което си оставила вкъщи. :/

Затова реших да ви дам малко съвети как да поберете всичко важно и необходимо в малка чантичка. Това е списъкът ми с най-важните за взимане неща + някои хитрини:

#1. Разбира се, ще вземеш със себе си документите си, някакви пари и ключовете за колата и хотелската стая. Това е нещо като правило и предполага, че никой няма да го забравил Така че, тове е първото от списъка. 

#2. И така, чантичката ти вече е наполовина пълна. :D Но второто важно нещо е телефона ти. Използваме смартфоните си за толкова много неща, че направо са еквивалент на това да носиш вълшебна пръчица в чантата.

#3. Повярвай ми, добра идея е да си вземеш джобно огледалце. ЩЕ ИСКАШ ДА ЗНАЕШ ако гримът ти се размаже в топлото време или имаш нещо между зъбите понеже си на почивка и си решила до опиташ някоя интересна храна или деликатес. Има много интересни и сладки модели огледалца, така че на практика изборът ти е неограничен, приятно избиране! Аз имам едно любимо, което си нося навсякъде, нооооо това не ме спря онзи ден да забележа, че в Orsay имат много сладки и вероятно ще си взема едно следващия път, когато отида хаха.

#4. И ето, че вече ти остана съвсем малко място. Можеш да го използваш да вземеш каквото си искаш, стига да се побере. :D Аз лично винаги си нося червило или гланц за устни. Една приятелка пък си носи джобно парфюмче. Изборът на всеки е различен, но очевидно нещото ще трябва да е супер мъничко.

"Ами всичко друго?? Още толкова неща искам да взема!". Знам, знам. Но ако искаш да носиш малка чантичка, ще трябва да забравиш за някои от нещата, които си свикнала да носиш в сладката голяма раничка или ежедневната си голяма чанта. Имаш най-основното, ще оцелееш! :D Можеш да сложиш слънчевите очила в косата си вместо в калъфчето за слънчеви очила в чантата си, и да! ще съжаляваш, че си с малката чантичка ако изведнъж завали. Но хей, на почивка си, не му мисли толкова и се забавлявай. Оо, а и малките чантички стоят супер на снимки. ;)

 

- Никол